Δωρεάν Μεταφορικά για Όλες τις Παραγγελίες Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2102209340 & 2467102242 Ώρες λειτουργίας 9πμ - 7μμ και Σάββατο 9πμ - 2μμ Ασφάλεια Πληρωμών σε Όλες τις Συναλλαγές Αποστολές προς Κύπρο Μόνο από 8€

Καλαθι Αγορων

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η CHIRUCA

Writen By: bill Published In: Created Date: 2018-07-28 Hits: 2614 Comment: 0

Το CHIRUCA® το εμπορικό σήμα της εταιρίας FAL που από το 1965 θεωρείται ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή και εμπορία υποδημάτων.

Τα ορειβατικά κατασκευάζονται με τα πιο τεχνολογικά προηγμένα υλικά ώστε να μπορείτε να απολαύσετε οποιεσδήποτε δραστηριότητες με τη μέγιστη δυνατή άνεση.

Σήμερα, με μια εξειδικευμένη και εξειδικευμένη ομάδα αποτελούμενη από 130 άτομα, έχει παραγωγική ικανότητα έως και 6.000 ζευγών την ημέρα. Έχει επίσης τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες και εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα σε όλες τις φάσεις παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά υλικά: GORE-TEX®, BOA® System, Vibram® κ.α. Η ποιότητα, η καινοτομία και η ανησυχία για βελτίωση και επέκταση σε νέες αγορές αποτελούν σταθερά χαρακτηριστικά του CHIRUCA®.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η CHIRUCA

ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΑ

Πρόκειται για ένα σύστημα που διευκολύνει την προσαρμογή των υποδημάτων χάρη σε ένα μεταλλικό καλώδιο το οποίο διέρχεται από το μποτάκι αντι για τα κορδόνια και συλλέγεται στη γλώσσα από ένα σύστημα ρόλων.

Η σύσφιξη και η απελευθέρωση είναι πλέον πολύ πιο εύκολη.

Διατίθεται σε ορισμένα μοντέλα


GoreTex

H κορυφαία μεμβράνη στον κόσμο

Με αυτό το υλικό τα πόδια δεν υγραίνονται από εξωτερικό νερό, αλλά παραμένουν ακόμα σε θέση να αναπνεύσουν.

Αυτό κάνει τις μπότες αδιάβροχες από το εξωτερικό προς τα μέσα και αναπνέοντάς τους από μέσα.

 ΥΔΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η μεμβράνη GORE-TEX αποτελείται από μια μικροπορώδη δομή που περιέχει περισσότερους από 1.400 εκατομμύρια μικροσκοπικούς πόρους ανά cm2. Αυτοί οι πόροι είναι περίπου 20.000 φορές μικρότεροι από μια πτώση νερού, καθιστώντας αδύνατο το νερό να διέλθει μέσω της μεμβράνης.

 ΑΝΑΛΥΣΗ

Από την άλλη πλευρά, οι πόροι της μεμβράνης είναι 700 φορές μεγαλύτεροι από ένα μόριο υδρατμών, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιδρώτας μπορεί να διαφύγει προς τα έξω χωρίς να επηρεάσει τη στεγανοποίηση της μεμβράνης. Η πρόληψη της συσσώρευσης θερμότητας κρατά τα πόδια ξηρά και ζεστά.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

Τα προϊόντα GORE-TEX προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό βέλτιστης άνεσης και μόνιμης προστασίας για την τελική χρήση τους.

 GoreTex Surround

Πλήρως αδιάβροχη μεμβράνη που αναπνέει. Δικαίωμα για ζεστά κλίματα. Δυνατότητα αναπνοής 360º.

Αυτό κάνει τις μπότες αδιάβροχες από το εξωτερικό προς τα μέσα και αναπνέοντάς τους από μέσα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΔΑΤΟΠΩΛΗΣΗΣ

360º ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ


Δέρματα(Leather)

Στο Chiruca® καταλαβαίνουμε τη σημασία των δερμάτων στα υποδήματα, επομένως χρησιμοποιούμε μόνο μια ποικιλία από κομμένο, Nubuck, nappa και ανάγλυφο δερμάτινο δέρμα.


Γάντζοι (Hooks)

Τα άγκιστρα CHIRUCA® εξασφαλίζουν ότι το πόδι είναι πλήρως υποστηριζόμενο ανά πάσα στιγμή, όποια και αν είναι η στάση του σώματος και σε οποιοδήποτε είδος επιφάνειας.

Επιπλέον, αυτά τα συστήματα ρύθμισης είναι κατασκευασμένα από υλικό που δεν είναι σκουριές.

Τα κορδόνια για τις μπότες μας είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο πολυεστέρα που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε θραύση και φθορά.


Πέλματα (Insoles)

Τα πέλματα CHIRUCA® είναι ανατομικά, κατασκευασμένα από ίνες πολυεστέρα και διάτρητα για να παρέχουν εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών. Εξαλείφουν την υγρασία από την αναπνοή και προσφέρουν την υψηλότερη άνεση.


Σόλες (Soles)

Χρησιμοποιούμε υψηλή τεχνολογία σε όλα τα πέλματα, λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση στην οποία θα τοποθετηθούν.

Η σόλα Vibram® προσφέρει τις μεγαλύτερες εγγυήσεις για την πρόσφυση, τη σταθερότητα, την απορροφητικότητα των κραδασμών, την αντοχή και την αντίσταση στις αλλαγές θερμοκρασίας.

Έχουμε επίσης ενσωματώσει στην σειρά υποδημάτων μας την πιο εξελιγμένη σόλα στην αγορά: το αποκλειστικό πολυουρεθάνιο X-TRA®, ένα πρωτοποριακό υλικό που δεν υδρολύει, με εξαιρετικά υψηλή ανθεκτικότητα και με εξαιρετική πρόσφυση, αν η σόλα είναι υγρή ή στεγνή. Αυτά τα πέλματα πολυουρεθάνης διπλής πυκνότητας συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά της ελαφρότητας και της ανθεκτικότητας. Άνετα πέλματα αποτελούμενα από μια εξωτερική σόλα συμπαγούς πολυουρεθάνης για καλή πρόσφυση σε ανώμαλο έδαφος και με ένα σκεπασμένο σχέδιο για αυτόματη απόσπαση λάσπης από γη που έχει καταστεί λάσπη από τις φθινοπωρινές βροχές και εσωτερική σόλα από διογκωμένη πολυουρεθάνη που μαλακώνει αντίκτυπο του περπατήματος και αποτρέπει τραυματισμούς στα γόνατα, τους αστραγάλους και τους γοφούς. Είναι πολύ άνετα και ευέλικτα σόλες που προσαρμόζονται τέλεια στον τρόπο που περπατάτε.

 


 Share


Leave A Comment

Captcha